RMXD by DJ Jurgen & DJ José

RMXD by DJ Jurgen & DJ José boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van RMXD by DJ Jurgen & DJ José.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

RMXD is een uniek dance-concept

Opgezet en vorm gegeven door twee houselegendes: DJ Jurgen en DJ José. Gezamenlijk verkochten ze meer dan 2 miljoen platen en stonden ze aan de wieg van de huidige generatie dance producers en DJ's.

DJ José vergaarde landelijke bekendheid als resident dj van de legendarische Lexion Club in Westzaan, maar produceerde daarnaast vele clubklappers, waarvan 'Hesitate', 'House Of Justice' en 'Turn The Lights Off' wel de meest bekende zijn.

DJ Jurgen werd bekend door zijn megahits 'Better Off Alone' en 'Higher And Higher', waarmee hij wereldwijd hoog in de hitlijsten stond. Daarnaast is Jurgen al jarenlang professioneel radiomaker, de laatste jaren bij de populaire dance-zender Fresh FM.

Bij elkaar hebben de mannen van RMXD meer dan 50 jaar house ervaring en toch staan ze met beide benen in het heden.

Style

RMXD is helemaal van deze tijd, maar met eerbied voor het verleden. De grootste clubclassics zijn in een nieuw jasje gestopt en dat jasje zit als gegoten! 

Boeken of een optie plaatsen voor RMXD by DJ Jurgen & DJ José?

Voor meer informatie over RMXD by DJ Jurgen & DJ José kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor RMXD by DJ Jurgen & DJ José

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18427 mensen

Specificaties van RMXD by DJ Jurgen & DJ José

  • Tijdsduur: 4 uur
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor RMXD by DJ Jurgen & DJ José

Voor meer informatie en beschikbaarheid van RMXD by DJ Jurgen & DJ José kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.