Miss Faith

Miss Faith boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Miss Faith.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Miss Faith is een Nederlandse DJ en Producer die in 2011 haar eigen muziekstijl heeft ontwikkeld en sindsdien menig feest tot een daverend succes heeft weten te maken. Zo zette ze deze zomer internationale hotspots als Nikki Beach (Ibiza) en Club Seven Puerto Banus (Marbella) volledig op zijn kop.

Miss Faith ontdekte haar verborgen talent 4 jaar geleden en sindsdien zit haar DJ-carrière in de lift en treedt ze op steeds grote podia op. Miss Faith heeft het uitzonderlijke talent om één te worden met haar publiek, ze voelt het feest en de mensen aan en heeft het vermogen om haar set hierop af te stemmen.

Muziekstijl, Alure en een Beeldschoon Voorkomen

De combinatie van haar aansprekende muziekstijl met haar allure en beeldschone voorkomen lijken hét recept naar een zeer succesvolle carrière. Dit jaar juni is Miss Faith ook een uur lang te horen geweest op SLAMFM met een speciaal gemaakte mixtape. Deze mixtape werd gedraaid op vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 14.00 uur, primetime dus!

Boeken of een optie plaatsen voor Miss Faith?

Voor meer informatie over Miss Faith kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Miss Faith

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18371 mensen

Specificaties van Miss Faith

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten, 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Miss Faith

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Miss Faith kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.