Romy Monteiro en Russo lanceren nieuwe single

04/06/2021

Romy Monteiro en Russo releasen vandaag hun nieuwe single: 'Einde Of Begin'. Breng deze twee artiesten samen en het resultaat is een chille song die de hele zomer op repeat kan.

Al jaren kennen we Romy Monteiro als zangeres, na de hitmusical The Bodyguard vooral als vertolkster van liedjes van Whitney Houston. Maar inmiddels timmert het multi-talent ook met eigen muziek flink aan de weg. Met ‘Hij Was Voor Altijd’ gooide de zangeres het over een andere boeg, want voor het eerst zong ze in het Nederlands

En dat blijkt een goede zet. Onlangs was ze te horen in het populaire TV- programma Beste Zangers Songfestival waarin ze met ‘Duurt Nu Al Een Jaar’, een vertolking van Johnny Logans megahit ‘What’s Another Year’, een enorme indruk maakte.

Voor haar nieuwe single ‘Einde Of Begin’ is Romy een samenwerking met Russo aangegaan

Een jonge muzikale alleskunner, hij zingt, produceert en schrijft. Zo scoorde hij samen met Jebroer met de track ‘Van Ons’.  Romy en Russo zijn de perfecte combinatie in dit nummer. "We zijn heel blij met deze samenwerking en het resultaat en kunnen niet wachten op de reacties!" aldus Romy.

Over de auteur:

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud

Boeking of een optie plaatsen voor Romy Monteiro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Romy Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.