Romy Monteiro gaat weer terug het theater in

17/04/2018

Vanaf februari 2019 reist Romy langs de Nederlandse theaters met haar eigen concert 'All At Once'. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Romy is een ongelofelijk talent. Tijdens The Bodyguard heb ik haar zien uitgroeien van jong talent tot schitterende leading lady. We hebben sindsdien een bijzondere band opgebouwd en ik ben er trots op dat deze nu leidt tot een nieuwe samenwerking: een prachtig theaterconcert waarin Romy zal verrassen met haar veelzijdigheid en kan laten zien en horen wat ze allemaal in huis heeft!”. Romy Monteiro: “Het voelt echt als een enorme eer dat ik het vertrouwen krijg van Albert Verlinde en Stage Entertainment Nederland om mijn eigen concert te maken. Ik heb er zoveel zin in, ik kan niet wachten om te beginnen!”.

Romy Monteiro – All At Once is vanaf februari 2019 te zien in de Nederlandse theaters

Op zondag 10 februari 2019 gaat het concert in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Daarna volgt een tournee langs ruim 60 theaters. De kaartverkoop voor de voorstellingen in het Beatrix Theater Utrecht en het AFAS Circustheater Scheveningen is nu geopend.

Romy Monteiro - All at Once Ineens was alles er in het leven van Romy Monteiro

De ontdekking van haar muzikale talent in The Voice of Holland, de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard, een televisiecarrière, a star was born! Tegelijkertijd ontmoette ze de liefde van haar leven en werd ze ten huwelijk gevraagd. Na deze waanzinnig drukke periode neemt Romy nu een avond lang de tijd om zichzelf écht te laten zien. In haar theaterconcert vertelt Romy hoe ze de snelle bekendheid heeft ervaren en is ze openhartig over alle life changers die ze in korte tijd mocht meemaken. Want wat doet het met je als alles tegelijkertijd komt op zo een jonge leeftijd? Aan de hand van haar favoriete songs laat Romy tijdens de show steeds meer van zichzelf zien én horen! De voorstelling wordt geregisseerd door Martin Michel, die eerder musicals als Grease en Flashdance regisseerde en de theatershows Simone! en Ruth Jacott’s Simply the best, a lady on stage.

Boeking of een optie plaatsen voor Romy Monteiro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Romy Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.