One Night Only - Met Romy Monteiro

13/01/2017

Gisteravond vond in het Beatrix Theater te Utrecht de 16e editie van het ‘Musical Awards Gala’ plaats.

Dit werd Live uitgezonden bij AVROTROS. Tijdens deze groots opgezette liveshow werden de prestigieuze Awards voor Nederlands grootste musicalsterren en beste producties uitgereikt.

Vorig jaar won Romy Monteiro zelf de Musical Award voor aanstormend talent. Iets waar zij natuurlijk enorm trots op is. Dit jaar mocht zij dit geweldige gala openen met een nummer wat echt op haar lijf is geschreven: ‘One Night Only’. Het was werkelijk een spectaculaire opening. 

Voor het komende jaar staan er een aantal mooie projecten op de agenda van Romy.  

Naast het tekenen van een platencontract bij 8Ball, tekende zij ook een contract bij AVROTROS. Op 14 januari  a.s. wordt de eerste aflevering uitgezonden van ‘Mijn Vader is de Beste’ op NPO3 waarin Romy te zien zal zijn als de nieuwe presentatrice van dit populaire programma.

Zingen is nog steeds haar grote passie en dat is tijdens haar optredens in het land ook zeker terug te zien. Alom geprezen vanwege haar geweldige stemgeluid weet zij keer op keer een ieder te ontroeren tijdens een gevoelige ballade en een ieder omver te blazen tijdens een uptempo shownummer.   
Romy Monteiro staat garant voor een fantastisch optreden en samen met haar dansers verrast en raakt zij ieder publiek. 

Boeking of een optie plaatsen voor Romy Monteiro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Romy Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.