Voor 1.3 miljoen kijkers knalt Romy Monteiro weer op Uitmarkt 2016 !

30/08/2016

Vorig jaar verraste zij iedereen met haar stem op de AVRO-Tros Musical
Sing –a-Long.

Met haar vertolking van Rachel Marron in de succesvolle musical The Bodyguard wist iedereen direct wie Romy Monteiro was.

Dit jaar werd Romy gevraagd om als co-host, de presentatie te verzorgen van dit programma. Romy: “Na mijn optreden vorig jaar had men al bedacht om mij te vragen als presentatrice. Dat vond ik echt een hele eer en op die vraag zei ik  natuurlijk volmondig JA!”. En dat presenteren haar ook op het lijf geschreven is, liet zij zien bij de LIVE uitzending van de Musical Sing- a-long afgelopen zondag op NPO 1 en sprankelde ze aan de zijde van de geoefende Frits Sissing. 

Stijlvol, mooi, gracieus, professioneel en talentvol zijn zomaar een paar woorden die veelvuldig op Twitter voorbij komen.

Naast de presentatie gaf zij samen met haar collega’ s van The Bodyguard een wervelend optreden.
 
Media Courant bericht: ‘Het presentatie debuut van Romy Monteiro was een groot succes.”
 
SBS6 legende en oud -zenderbaas Tina Nijkamp schrijft op twitter: Ben benieuwd welke zender  Romy Monteiro als eerste een presentatiecontract geeft Wauw!!!”

Blijf ons volgen want binnenkort is nog veel meer leuk nieuws over Romy Monteiro.

Romy krijgt van Stage Entertainment de kans om haar carrière verder te ontwikkelen en daarom zal Romy vanaf het nieuwe theater seizoen (september 2016) de rol gaan delen. Hierdoor heeft Romy nu de kans om, naaste haar hoofdrol in de musical  The Bodyguard,ook haar andere carrièremogelijkheden uit te bouwen.

Boeking of een optie plaatsen voor Romy Monteiro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Romy Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.