Romy Monteiro blijft scoren

11/01/2016

Romy Monteiro wint Award voor Aanstormend Talent 

Op het 15e Musical Awards Gala heeft Romy de vel begeerde Award voor aanstormend talent in ontvangst mogen nemen. Stralend bedankte zij tijdens de prijsuitreiking haar moeder Antje Monteiro voor het talent wat ze van haar heeft gekregen! De hoofdrol speelster uit The Bodyguard had in het Beatrix theater in Utrecht nog maar net haar prijs voor aanstormend talent in ontvangst genomen of de musical waarin zij avond aan avond iedereen van de planken mag zingen met de grootste Whitney Houston hits, werd ook nog eens uitgeroepen tot beste grote musical!

Agenda Romy Monteiro 2016

De agenda van Romy voor de maanden september, oktober, november en december 2016 is net open. Aangezien deze rijzende ster met buitenlandse allure avond aan avond in The Bodyguard schittert kan zij maar een aantal keren een extra optreden doen. Wees er dus snel bij!

Boek Romy samen met haar moeder Antje Monteiro

Romy Monteiro is ook te boeken voor een bijzonder optreden samen met Antje Monteiro. Beide dames zingen, naast hun eigen solo repertoire, de mooiste duetten!

Boeking of een optie plaatsen voor Romy Monteiro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Romy Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.