Eén uithaal en het publiek was om!

04/09/2015

Bijna 1,5 miljoen kijkers waren getuige hoe Romy in de huid kroop van pop-legende WHITNEY HOUSTON. 

Afgelopen weekend sloot Romy Monteiro de Amsterdamse Uitmarkt 2015 op spectaculaire wijze af met een spetterende show, waarin ze alvast een voorproefje gaf op haar glansrol in de musical 'The Bodyguard', die op 27 september as. zijn premiére zal beleven in het Utrechtse Beatrix theater.

Een waar muzikaal live spektakel op een bijna on-Nederlands niveau, waarbij Romy voor een knap staaltje visueel en vocaal vuurwerk wist te zorgen.

De reacties op Social Media spreken dan ook voor zich.

Termen als 'kippenvel', 'A Star is Born', 'beste act' en 'grootste performance', zijn slechts enkele begrippen die trending topic waren op alle social media kanalen. Zelfs bekend Nederland twitterde er lustig op los! Zo zei Chantal Janzen: “Applaus voor Romy Monteiro mensen!”

En dit is waar Romy thuishoort........op het podium, uw podium!

Organiseert u dit jaar een prive-, bedrijfs- en/of kerstfeest en wilt u uw gasten trakteren op een waar muzikaal spektakel waar men nog lang over zal na praten?

Boek dan nu Romy Monteiro met een show op Amerikaans niveau met louter hits, waarbij uiteraard de grootste hits van Whitney Houston ook de revue zullen passeren.

De agenda van Romy vertoont slechts enkele lege plekken in de komende periode vanwege haar hoofdrol in de musical 'The Bodyguard'. Dus wees er snel bij en informeer vrijblijvend naar de nog beschikbare data voor deze ster!
 

Boeking of een optie plaatsen voor Romy Monteiro

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Romy Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.