Romy Monteiro

Romy Monteiro inhuren of boeken? | JB Productions Dario & Misja

Romy Monteiro boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Romy Monteiro.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In 3 jaar tijd uitgegroeid tot musical artiest

Hoewel Romy door het werk van haar moeder, die hoofdrollen speelde in onder meer Aïda, gewend was aan het licht van de spotlights, koesterde ze geen enkele ambitie om zelf dat schijnsel op te zoeken. Tot drie jaar geleden. Toen kantelden haar ambities volledig! Ze zong voor een vriendin op een verjaardagsfeestje (niet toevallig “Run to You” van Whitney Houston), werd gevraagd vaker op te treden en ontving een jaar later een invitatie voor een auditie van tv-talentenjacht “The Voice of Holland”, waar ze de harten stal van de coaches en van heel Nederland met haar vertolking van “I willl always love u”. Of zoals Maro Borsato tijdens één van de shows riep : “ Waar Romy loopt, gaat het licht aan”.

The Bodyguard met Romy als Nederlandse Whitney Houston

Weer een jaar verder is ze toe aan haar eerste musical waarbij zij meteen een hoofdrol bemachtigd in: “The Bodyguard”. Deze musical is gebaseerd op de gelijknamige succesfilm uit 1992 waarin Whitney Houston haar finest hour beleefde. En met Romy is dé Nederlandse Whitney geboren. “The Bodyguard” gaat 27 september 2015 in het Beatrix theater te Utrecht in premiere

Romy Monteiro kan ook geboekt worden in combinatie met

Informeer naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Romy Monteiro?

Voor meer informatie over Romy Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Romy Monteiro

Deze act is bekeken door 41077 mensen

Specificaties van Romy Monteiro

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland