Romy Monteiro

Romy Monteiro boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Romy Monteiro.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Romy Monteiro's carrière begon bij haar onverwachte deelname aan The Voice of Holland, waar zij iedereen verraste met haar geweldige stemgeluid. Ze bereikte de kwartfinale en haar carrière in de entertainmentwereld raakt in een stroomversnelling. Naast verschillende presentatieklussen bij o.a. AVROTROS en SBS6 sleepte zij een 3-jarig platencontract bij 8 Ball Music in de wacht. Ook wordt ze gevraagd om de hoofdrol te spelen in de musical 'The Bodyguard', waarin de muziek van Whitney Houston centraal staat. Het levert haar een musical award voor aanstormend talent én een #1-hit in de Album Top 100 op.

Zangoptredens of presentatieklussen, Romy Monteiro is breed inzetbaar

Romy Monteiro is breed inzetbaar op (bedrijfs)evenementen, terrasfeesten en dinnershows: van klein en akoestisch tot groots en uptempo, en uiteraard ook presentatieklussen! Wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van Romy's optreden. 

Boeken of een optie plaatsen voor Romy Monteiro?

Voor meer informatie over Romy Monteiro kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Romy Monteiro

Deze act is bekeken door 48581 mensen

Specificaties van Romy Monteiro

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland