Palemiger Spatzen

Palemiger Spatzen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Palemiger Spatzen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Popmuziek met accordeon moet wel uit Parkstad komen.

Dé regio waar dat instrument van oudsher geliefd is. De Palemiger Spatzen uit Landgraaf wisten er in de jaren '90 driemaal mee door te dringen tot de Nederlandse top 40. De band bestaat 25 jaar en treedt meer op buiten de provincie dan in Limburg.

Zelf noemen ze hun show "Harmonikapower" 

Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezingmedleys en covers van onder andere de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager, aangevuld met een beetje rock, tex‑mex en NDW. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan. Er zijn elf albums verschenen en van de singles haalden "Harmonika Power", "Goeie Morgen!", "Lalala-lied" en "'t Is weer harmonikatijd" in 1995 en 1996 de hitparade. Opmerkelijk: de eerste albums zijn opgenomen in Oosten­rijk. "Tegenwoordig is het Tiroler pop, made in Lim­burg."      

De muziek is duidelijk "volkstüm­lich" en voornamelijk Duitstalig.

De "steirische" harmoni­ka staat centraal en wordt onder­steund door tuba, akoestische, bas- en sologitaar, strakke drums en een zes meter lange Alpenhoorn. Heiligers: "We klinken anno nu iets poppiger maar blijven bij onze roots. We spelen het bekende eigen repertoire, maar ook nieuwe eigen nummers zoals  ''t laeve is mooi'."  

Boeken of een optie plaatsen voor Palemiger Spatzen?

Voor meer informatie over Palemiger Spatzen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Palemiger Spatzen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oktoberfeest Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19590 mensen

Specificaties van Palemiger Spatzen

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Palemiger Spatzen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Palemiger Spatzen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.