Bobo - Minishow

Bobo - Minishow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows en Kinderentertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bobo - Minishow.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Bobo, de grappigste speurneus van Nederland, is jarig!

Bobo is jarig en samen met Tjerk en alle aanwezige kinderen en hun ouders vieren ze het verjaardagsfeest. Meezingen, meedoen, grappig, vrolijk, spannend en super leuk voor het hele gezin.

Al 45 jaar is Bobo razend populair en het állerleukste kleutertijdschrift van Nederland. Vele generaties zijn er mee groot geworden. Sinds een aantal jaren beleeft Bobo ook iedere dag op RTL Telekids de grappigste tv-avonturen.

Bobo en de originele TV cast komen naar je toe!

En nu komen, van de originele cast van tv, Bobo en Tjerk naar jullie toe voor een wervelend en muzikaal avontuur voor het hele gezin. Denk niet dat de kinderen stil gaan kijken: Bobo en Tjerk vragen steeds de hulp van het publiek om dit verjaardagsavontuur tot een goed einde te brengen. Dat lukt alleen als iedereen, dus ook de ouders, meehelpen, meerijmen en meezingen.

Lach en doe mee met dit muzikale avontuur van Bobo en Tjerk.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Bobo - Minishow?

Voor meer informatie over Bobo - Minishow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bobo - Minishow

Deze act is bekeken door 7361 mensen

Specificaties van Bobo - Minishow

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 8 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland