VibeZZ

VibeZZ boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van VibeZZ.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

VibeZZ heeft een performance dat leidt tot volle dansvloeren en is bij uitstek geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en allerlei gelegenheden. Van Chique gala’s,verjaardagen, bedrijfsfeesten tot upper-class bruiloften. VibeZZ weet door middel van enthousiasme en het juiste repertoire, het feest tot het hoogste niveau te brengen.

VibeZZ is een super enthousiast en zeer muzikaal duo!

Top-40, dance-classics, rock & roll, reggae, easy-listening, nederlandstalige pop, rock, maar ook een gezellige meezinger, foxtrot, wals, engelse wals e.d. spelen zij met veel plezier. 

VibeZZ speelt een avondvullend programma inclusief enkele kleine pauzes. Hierdoor loopt elk feest lekker door en vallen er geen stiltes. Tijdens de pauzes zorgen zij voor passende pauzemuziek.

Van Easy-Listening tot stevige Dansmuziek

Omdat elk feest moet groeien, begint VibeZZ dikwijls rustig met een blok easy-listening. Dit maakt echter snel daarna plaats voor stevige dansmuziek. Zij zijn als geen ander in staat om op een rustig, aangenaam geluidsniveau een prima prestatie te leveren.

VibeZZ speelt geen vooraf gemaakte sets en het zomaar kan gebeuren dat één set 1,5 uur duurt en de ander bijv 45 minuten.

Op verzoek kan de band eventueel uitgebreid worden tot 3 personen. 

De topkwaliteit van VibeZZ komt tot uiting door het veelzijdige repertoire, de enthousiaste presentatie en de uitstekende licht- en geluidsapparatuur.

Bezetting van VibeZZ:              

 • Sandra - zang
 • Roy - zang en percussion

Duur optreden VibeZZ:       

Een optreden van VibeZZ duurt 4 x45 minuten. (Andere tijden zijn mogelijk in overleg.)  Uiteraard kunt u ons ook voor meer dan 4 uur boeken.

Naast VibeZZ kan je bij ons ook een andere Bands boeken

Boeken of een optie plaatsen voor VibeZZ?

Voor meer informatie over VibeZZ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor VibeZZ

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28384 mensen

Specificaties van VibeZZ

 • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur, 4 x 45 min. binnen 4 uur
 • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
 • Licht: inclusief podiumlicht
 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor VibeZZ

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

VAN OORD DMC

 • Door: Christiene Sumter
 • Locatie: SS Rotterdam
 • Datum:

Voor de 3e keer deze prachtige band geboekt. Wij zijn zeer tevreden met het soort muziek dat zij ten gehore brengen. Ze zijn allround.

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor VibeZZ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van VibeZZ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.