Presentator Bagiyo

Presentator Bagiyo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Bagiyo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Boek en ervaar de kracht van het gesproken woord!

Graag zou Bagiyo 'de juiste presentator' willen zijn op uw event, festival, modeshow, gala, beurs, productpresentatie, bedrijfsfeest. Samen met uw organisatie zal hij een passende en verrassende invulling geven aan de totale presentatie die hij op een enthousiaste manier zal brengen op uw podium.

Daarnaast is hij stemacteur, ofwel voice-over. Hij spreekt bedrijfsfilms, reclames en interactieve video's in. De juiste intonatie bij het juiste woord zal uw boodschap nóg beter doen overkomen. Boek nu en ervaar de kracht van het gesproken woord!

Ontdek hieronder een overzicht van de mogelijkheden m.b.t. presentator Bagiyo

 • EVENEMENTEN-PRESENTATOR
  Met korte en strakke aan- en afkondiging zullen de onderdelen dankbaar in het licht gezet worden. Het publiek zal meegaan in zijn enthousiasme. De sleutelwoorden zijn opzwepen, passie en interactie. Hij komt uw evenement, van welke aard dan ook, graag mondeling kracht bijzetten!

 • GALA-HOST
  Sportgala? Kickboxgala? Filmgala? Artiestengala? Bedrijfsgala? Miljonairsgala? De boodschap van uw gala is het allerbelangrijkst en dat zal vlot aan elkaar worden gepraat door Bagiyo.

 • FESTIVALSPEAKER
  Organiseert u een thematisch festival? Hij zal zich als presentator aanpassen aan de wensen van uw thema. Old school? Multi-cultureel? Klassiek? Zomerfeest? Bierfeste? Culinair? Sport? 7-kamp? Ludiek of zakelijk? Niets is hem te gek.

 • BEDRIJFSHOST
  Verras uw collega's eens met een onvergetelijk personeelsfeest of bedrijfsopening. In combinatie met de juiste middelen zullen we een juiste formule of het juiste concept vinden om er een heus feest van te maken. Zie het als teambuilding!

 • BEURSPRESENTATOR
  Zoekt u een host voor uw fair of beurs? Samen met u vind hij een juiste invulling voor de informatieoverdracht en de podiumacts. Er zullen producten of bedrijven gepresenteerd moeten worden. Graag draagt hij zijn steentje hieraan bij. Dat kan zakelijk, maar ook luchtig

Dit is nog maar een greep uit alles wat deze veelzijdige presentator te bieden heeft.

Vraag de eventuele andere mogelijkheden bij ons aan.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Bagiyo?

Voor meer informatie over Presentator Bagiyo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Bagiyo

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatoren om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25164 mensen

Specificaties van Presentator Bagiyo

 • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
 • Geluid: exclusief
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief m.u.v. Waddeneilanden
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Bagiyo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Bagiyo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.