Joey Hartkamp

Joey Hartkamp boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Joey Hartkamp.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het zorgde ervoor dat Joey onder andere werd uitgenodigd door Shownieuws en om live te zingen bij ‘De Wereld Draait Door’. In september debuteerde hij met zijn eerste single ‘Geen Nacht Meer Zonder Jou’ waarmee hij meteen hoge ogen wist te gooien.

In 2014 werd Joey genomineerd voor een Sterren.nl Award

En zong hij als aanstormend talent bij de Buma NL Awards. In de jaren die volgden zette Joey met diverse singles zijn eigen geluid neer en weet hij inmiddels met zijn energieke en gedreven optredens ieder podia in Nederland te veroveren. Met zijn singles ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Dans Met Me Mee’ wist Joey in het land kleine hitjes te scoren.

Vanaf begin 2017 wordt Joey gevolgd door Omroep Gelderland voor de reallife soap “De Hartkampjes”.

Hierin zien we de weg die Joey moet bewandelen om zijn ambities en dromen te verwezenlijken.

Naast zijn eigen repertoire met o.a. de hits ‘Ik Wil Je’, ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Dans Met Me Mee’ zingt de zanger ook bekende hits van o.a. Marco Borsato, Andre Hazes, Rene Froger, Wolter Kroes en vele andere! Gezelligheid en feest staan centraal tijdens zijn optredens en met zijn

Een ding is zeker. Met deze rasechte zanger én entertainer is het gegarandeerd feest!

Boeken of een optie plaatsen voor Joey Hartkamp?

Voor meer informatie over Joey Hartkamp kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Joey Hartkamp

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 53043 mensen

Specificaties van Joey Hartkamp

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Joey Hartkamp

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Joey Hartkamp kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.