Alpenparty

Alpenparty boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Alpenparty.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Alpenparty, zo heet de splinternieuwe Spitzenband. Deze feestband uit de omgeving van het Duitse Nettetal (vlakbij de Nederlandse grens), neemt u tijdens hun optreden mee naar de toppen van het Alpen berglandschap en zal u het gevoel  geven alsof u zelf vanaf de hohe Spitze in de Almwiese rutscht. 

Groot Alpenspektakel op het podium

11 enthousiaste en semiprofessionele muzikanten maken er met u samen één groot Alpenspektakel van! Vanaf de eerste Oostenrijkse en Duitse klanken zal superband Alpenparty u tijdens het  Oktoberfest met hun Stimmungsmusik meenemen met de allertofste nummers uit de Duitse charts; Duitse schlagers, Duitse disco, Ballermanhits, enfin, U bent alleen nog maar in staat om luidkeels mee te brullen en die Klänge te lessen met heel veel pullen Oktoberfestbier! De band wordt ondersteund met een professionele licht- en geluidsintallatie.

U bent  bij deze gewaarschuwd voor sehr viel Alpenparty plezier!  

Boeken of een optie plaatsen voor Alpenparty?

Voor meer informatie over Alpenparty kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Alpenparty

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oktoberfeest Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21816 mensen

Specificaties van Alpenparty

  • Tijdsduur: 2 x 75 minuten, 2 x 75 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 700 personen
  • Reiskosten: Reiskosten inclusief geluid € 1,98 per KM retour vanaf Venlo zonder geluid € 1,25
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Alpenparty

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alpenparty kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.