Stad en Land - Boyband

Stad en Land - Boyband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stad en Land - Boyband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stad en Land zijn 4 geweldige volkszangers bij elkaar? Dat was er nog niet. Tot nu. Want nu is er Stad en Land. Een echte vierstemmige jongensgroep in je moerstaal dus, dat is zelfs voor Nederland ongekend… Volkspop in optima forma!

Vier jonge zangtalenten in Stad en Land

Stad en Land bestaat uit vier jonge talenten: Anno van Wanrooij, Allan Hoekman, James Stefano en Dennis Baars. Stuk voor stuk steengoede zangers die zijn ontdekt bij ‘The Voice’, bij ‘Bloed, Zweet & Tranen’ of die als individuele zangers al enige successen hebben geboekt.

Bekende namen achter Stad en Land

Edwin van Hoevelaak (producer van o.a. Nick & Simon, Jeroen van de Boom, Wolter Kroes) en Chris Hof (singer/songwriter voor o.a. Alain Clark, Bastiaan Ragas) zijn samen gaan schrijven en produceren voor de groep. Nieuw en uniek repertoire. Vrolijke volkspop liedjes met een meerstemmige vocale invulling.

 

Stad en Land heeft alles in huis om van elk optreden een feestje te bouwen. Waar ze ook zijn. Gezellig en lekker Hollands. L

Boeken of een optie plaatsen voor Stad en Land - Boyband?

Voor meer informatie over Stad en Land - Boyband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stad en Land - Boyband

Deze act is bekeken door 16448 mensen

Specificaties van Stad en Land - Boyband

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set