Bulstronck - Straattheater

Bulstronck - Straattheater boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bulstronck - Straattheater.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een 3 meter hoge reus met de naam Bulstronck beleeft een reusachtig avontuur voor groot en klein. Deze act is uitermate geschikt voor straattheaterfestivals maar komt ook goed tot zijn recht op andere evenementen.

Het verhaal van Bulstronck de reus

De meeste Aardnurkjes zijn overwoekert met mos en zwammen. In de herfst schilderen zij alle blaadjes in de meest betoverende kleuren. Dan buldert plots een stormachtige stem: ‘Hier wordt niet geverfd! Ga dat maar bij de trollen doen!’ Bruut pakt Bulstronck de arme Nurk op, en stampt het woud uit! Zal het de Aardnurk lukken om de 3 meter hoge reus Bulstronck
te temmen? En wat is een nurkse Zaailing?

Boeken of een optie plaatsen voor Bulstronck - Straattheater?

Voor meer informatie over Bulstronck - Straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bulstronck - Straattheater

Deze act is bekeken door 34221 mensen

Specificaties van Bulstronck - Straattheater

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: € 0,25 per km. vanaf Eindhoven
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Bulstronck - Straattheater

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bulstronck - Straattheater kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.