Xerxes Naseri

Xerxes Naseri boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Xerxes Naseri.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Songs met een unieke muzikale mix

Deze Amsterdamse rechtenstudent met Perzische achtergrond maakt voornamelijk Nederlandse zouk-muziek, maar is daarbij zijn liefde voor R&B nooit vergeten. Deze combinatie zorgt voor een unieke muzikale mix. Xerxes wordt gezien als hét nieuwe talent op de Nederlandse podia.

Succes op Youtube

Zijn eerste single „Jij bent van mij”, zette hij uit nieuwsgierigheid als gratis download online, waarna het direct een groot succes werd en zelfs enkele weken de nummer 1-positie innam bij radiostation FunX. Inmiddels is de song al meer dan 700.000 keer bekeken via YouTube.

Xerxes’ tweede single ‘Geen Twijfel’ die sinds enkele maanden uit is, lijkt een nog grotere hit te worden deze zomer. Verschillende stations duiken op de zomerse song waaronder FunX, 100%NL, WildFM, RadioNL en XITE. De clip heeft inmiddels meer dan 350.000 views op YouTube en op Spotify is hij inmiddels meer dan 250.000 keer gestreamd. In de Shazam Top 100 staat hij op 45 (meer dan 11.000 keer “geshazamed”).

Boeken of een optie plaatsen voor Xerxes Naseri?

Voor meer informatie over Xerxes Naseri kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Xerxes Naseri

Deze act is bekeken door 16515 mensen

Specificaties van Xerxes Naseri

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland