Khashayar Xerxes Naseri

Khashayar Xerxes Naseri boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Khashayar Xerxes Naseri.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Deze Amsterdamse rechtenstudent met Perzische achtergrond maakt voornamelijk Nederlandse zouk-muziek, maar is daarbij zijn liefde voor R&B nooit vergeten. Deze combinatie zorgt voor een unieke muzikale mix. 

Xerxes wordt gezien als hét nieuwe talent op de Nederlandse podia

Zijn eerste single „Jij bent van mij”, zette hij uit nieuwsgierigheid a
ls gratis download online, waarna het direct een groot succes werd en zelfs enkele weken de nummer 1-positie innam bij radiostation FunX. Inmiddels is de song al meer dan 700.000 keer bekeken via YouTube.

 

Xerxes’ tweede single ‘Geen Twijfel’ die sinds enkele maanden uit is, bleek een nog grotere hit te worden deze zomer. Verschillende stations duiken op de zomerse song waaronder FunX, 100%NL, WildFM, RadioNL en XITE. De clip heeft inmiddels meer dan 650.000 views op YouTube en op Spotify is hij inmiddels meer dan 250.000 keer gestreamd. In de Shazam Top 100 stond hij op 45 (meer dan 11.000 keer “geshazamed”).

Boeken of een optie plaatsen voor Khashayar Xerxes Naseri?

Voor meer informatie over Khashayar Xerxes Naseri kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Khashayar Xerxes Naseri

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29506 mensen

Specificaties van Khashayar Xerxes Naseri

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Khashayar Xerxes Naseri

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Khashayar Xerxes Naseri kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.