Zangeres Do - In the Spotlight met allemaal nieuws

12/02/2016

Drukke tijden voor DO

Het zijn drukke tijden voor Do: een nieuwe Tape-show, een ode aan Frank Sinatra, Seizoen 2 van 'Lekker Nederlands' op TV én de titelsong voor de nieuwe Johan Nijenhuisfilm 'Rokjesdag'!

Vanaf nu te boeken, de nieuwe Tapeshow PLUG & PLAY!

De opzet van haar nieuwe show is een 30 minuten durende Plug-and-Play Tapeshow. Bij deze set ervaren opdrachtgevers het technische gemak van een tape-set, terwijl Do toch met 1 of 2 live muzikanten op het podium verschijnt: Plug and Play dus! Deze tape-set staat garant voor een waanzinnige live ervaring met power en uptempo songs, afgewisseld met enkele mooie en intieme ballads.

Optredens in het land 

Do is te boeken in de volgende boekingsvarianten:

  • Tape-set Plug & Play (1 x 30 min incl. gitarist en/of pianist)
  • Klein akoestisch Live met band (1 x 60 min)
  • Gastsoliste
  • Presentatrice

Do brengt ode aan Frank Sinatra (Speciaal voor HaFaBra/orkesten)

In december was het precies 100 jaar geleden dat Frank Sinatra werd geboren. Een mooie aanleiding voor Do om het oeuvre van deze muzieklegende te eren. Haar voorliefde voor Sinatra’s muziek ontstond ruim 10 jaar geleden toen ze haar grote liefde ontmoette en zij vervolgens op een van zijn liedjes met hem in het huwelijksbootje stapte. Het speciaal samengestelde en uitgeschreven repertoire doet de romantiek en nostalgie van de jaren 40 & 50 herleven!

Do presenteert muziekshow Lekker Nederlands

Seizoen 2 van Lekker Nederlands is een feit. In het SBS-programma strijden duo’s Nick & Simon en JURK! (Dennis van de Ven & Jeroen van Koningsbrugge) tegen elkaar op muzikale wijze. In deze nieuwe reeks van 8 afleveringen worden ze vocaal bijgestaan door bekende gastartiesten zoals o.a. Ronnie Flex, Kenny B, Lange Frans, Romy Monteiro, Yentl en de Boer en Do zelf. Het tweede seizoen van Lekker Nederlands startte afgelopen vrijdag. Lekker Nederlands is op SBS6 wekelijks te zien op vrijdag om 20:30 uur.

Do maakt titelsong van Rokjesdag

"Ik vind het ontzettend leuk dat Johan Nijenhuis 'Zonder Jou' heeft gekozen als titelsong voor deze grote Nederlandse film. Iets om heel trots op te zijn!" aldus Do. Deze song is onderdeel van haar nieuwe Nederlandstalige album dat medio mei 2016 verschijnt. 'Rokjesdag' draait vanaf 10 maart 2016 in de Nederlandse bioscopen.

Boeking of een optie plaatsen voor Do - Dominique van Hulst

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Do - Dominique van Hulst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.