Do - Dominique van Hulst

Do - Dominique van Hulst boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Do - Dominique van Hulst.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zangeres Do brak in 2002 internationaal door met een trance-versie van Bryan Adams’ hit Heaven.

Daarna ging het snel voor de Zangeres. Inmiddels heeft ze naast haar zangcarrière ook een presentatiecarrière voor onder andere de muziekshow 'Lekker Nederlands' en daar blijft het niet bij. Do stond ook op het theater in de Musical Assepoester. Deed mee aan het programma Dancing With The Stars, dat zij met haar partner won! Speelde 'Maria' in the Passion en nam deel aan nog veel meer televisie programma's. 

Do is niet meer weg te denken uit de Nederlandse Muziekwereld.

Do is een Zangeres die zowel Nederlandstalig als Engeltalig zingt en heeft dus ook in beide talen albums opgenomen. 

Nieuwe Tapeshow DO - PLUG & PLAY!

De opzet van haar nieuwe show is een 30 minuten durende Plug-and-Play Tapeset. Bij deze set ervaren opdrachtgevers het technische gemak van een tape-set, terwijl DO toch met 1 of 2 live muzikanten op het podium verschijnt: Plug and Play dus! Deze tape-set staat garant voor een waanzinnige live ervaring met power en uptempo songs, afgewisseld met enkele mooie en intieme ballads.

Boeken of een optie plaatsen voor Do - Dominique van Hulst?

Voor meer informatie over Do - Dominique van Hulst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Do - Dominique van Hulst

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 88287 mensen

Specificaties van Do - Dominique van Hulst

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Do - Dominique van Hulst

In 2002 brak Do internationaal door met een trance-versie van Bryan Adams’ hit Heaven. In 2003 nam ze een unplugged versie van het nummer op, welke opnieuw hoog in de Nederlandse hitlijsten terecht kwam. In 2004 werd de zangeres benaderd door Marco Borsato om met hem het duet Voorbij op te nemen. Kort na de release werd Voorbij een nummer 1-hit en trad Do samen met Marco op tijdens zijn stadionconcerten in De Kuip te Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis. Tijdens de TMF Awards sleepte de zangeres de prijs voor Beste Zangeres in de wacht.

Do's debuutalbum - simpelweg Do geheten - verscheen begin juni 2004 en wist één week na de release nieuw binnen te komen op de derde plaats van de Album Top 100. Van dit album verschenen de succesvolle singles Love Is Killing Me en Angel By My Side, tevens de titelsong van de Nederlandse speelfilm Ellis in Glamourland met Linda de Mol in de hoofdrol.

In juni 2006 verscheen Do’s tweede album Follow Me met de zomerse single Beautiful Thing. Beautiful Thing behaalde de top 20 van de Nederlandse hitlijsten. In het najaar van 2006 ging de zangeres de Nederlandse theaters af met de Follow Me Theatertour waarin ze liet zien hoe veelzijdig ze als artieste is.

In december 2006 werkte Do mee het tv programma Dancing With The Stars op RTL 4 en behaalde ze met haar danspartner Erwin de eerste plaats tijdens de oudejaarsuitzending.
Na haar huwelijksreis startte ze met de repetities voor haar hoofdrol in de musical Assepoester, welke in familiepark de Efteling te zien was.

In 2011 vertolkte Do een hoofdrol als Maria, de moeder van Jezus, in The Passion, het muzikaal-Bijbelse evenement vanuit de binnenstad van Gouda.

In de zomer van 2011 was Do één van de deelnemers van het TROS-programma De Beste Zangers Van Nederland. Naar aanleiding van positieve reacties op haar vertolking van André Hazes' Zij Gelooft In Mij werd dit nummer op single uitgebracht. Het nummer wist op de dag van release positie 2 te bereiken in de Nederlandse iTunes lijst, en kwam die week vanuit het niets op 1 binnen in de single top 100.

Vanaf 20 augustus 2011 was Do te zien als jurylid in het VTM en RTL4 programma My Name Is... en vanaf 5 september in de vip-editie van Expeditie Robinson.
In december 2011 lanceerde de zangeres haar eerste kerstalbum Bubbles & Bells, een plaat met bekende en minder bekende kerst-classics.
Sinds 2014 presenteert Do verschillende programma’s op SBS6 waaronder het populaire Surprise Surprise.
Begin 2015 startte Do met haar theatertour Uncovered, gekoppeld aan het gelijknamige album.

In het voorjaar van 2015 was Do opnieuw op tv te zien. Dit keer als presentatrice van de populaire muziekshow Lekker Nederlands.
Komende zomer is Do opnieuw te zien in het tv-programma De Beste Zangers Van Nederland. In het najaar zal haar langverwachte, nieuwe Nederlandstalige album uitkomen.
De veelzijdigheid van Do zorgt ervoor dat zij ook op vele manieren inzetbaar is tijdens feestelijke- en/of zakelijke events, festivals etc.

Do is (o.a.) te boeken als:
• Tape-act (1x30 min.)
• Live met haar eigen band (1x60 min.)
• Gastsoliste met diverse bands, orkesten, HaFaBra, e.a.
• Presentatrice

Nieuwe Tapeshow DO - PLUG & PLAY!
De opzet van haar nieuwe show is een 30 minuten durende Plug-and-Play Tapeset. Bij deze set ervaren opdrachtgevers het technische gemak van een tape-set, terwijl DO toch met 1 of 2 live muzikanten op het podium verschijnt: Plug and Play dus! Deze tape-set staat garant voor een waanzinnige live ervaring met power en uptempo songs, afgewisseld met enkele mooie en intieme ballads.

Do brengt ode aan Sinatra – speciaal voor HaFaBra/orkesten
In december was het precies 100 jaar geleden dat Frank Sinatra werd geboren. Een mooie aanleiding om, tezamen met DO’s enorme voorliefde voor Sinatra’s muziek, het genre van deze muzieklegende uit te werken. Het speciaal voor orkesten, bigbands
en HaFaBra’s samengestelde en uitgeschreven repertoire zorgt dat DO - op aanvraag - als gastsoliste op kan treden in theaters, tijdens bedrijfsevents en andere evenementen.

Do presenteert muziekshow Lekker Nederlands
Do gaat wederom de muziekshow Lekker Nederlands presenteren. In het SBSprogramma strijden duo’s Nick & Simon en JURK! (Dennis van de Ven & Jeroen van Koningsbrugge) tegen elkaar op muzikale wijze. In deze nieuwe reeks van 8 afleveringen krijgen zij hulp van bekende gastartiesten. O.a. Ronnie Flex, Kenny B, Lange Frans, Romy Monteiro, Yentel & de Boer en DO zelf
zullen hen vocaal bij staan. Het tweede seizoen van Lekker Nederlands startte afgelopen vrijdagavond. Lekker Nederlands is op SBS6 wekelijks te zien op vrijdag om 20:30 uur.

Do maakt titelsong van Rokjesdag
"Ik vind het ontzettend leuk dat Johan Nijenhuis en zijn team 'Zonder Jou' hebben gekozen als titelsong voor deze grote Nederlandse film. Iets om heel trots op te zijn!" aldus Do. Deze song is onderdeel van haar nieuwe Nederlandstalige album dat medio mei 2016 zal verschijnen. Rokjesdag draait vanaf 10 maart 2016 in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Do - Dominique van Hulst

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Do - Dominique van Hulst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.