Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes inhuren of boeken | JB Productions William Rutten

Roxeanne Hazes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roxeanne Hazes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Roxeanne Hazes, een naam die synoniem staat voor talent en passie in de Nederlandse muziekindustrie. Haar opkomst begon in 2007, toen ze schitterde als een van de kandidaten in het tv-programma 'So You Wannabe A Popstar', waar ze uiteindelijk de vierde plaats behaalde. Dit markeerde het begin van een veelbelovende carrière als zangeres.

Roxeanne Hazes, dochter van de grootste volkszanger van Nederland

In de daaropvolgende jaren groeide Roxeanne uit tot een bekende persoonlijkheid in de Nederlandse entertainmentwereld. In het voorjaar van 2013 en 2015 deelde ze haar expertise als jurylid in het SBS-programma 'Bloed, Zweet en Tranen', waar ze samen met haar broer André jr. op zoek ging naar nieuw zangtalent in Nederland.

Een hoogtepunt in de carrière van Roxeanne is haar deelname aan de Holland Zingt Hazes-concerten, waar ze samen met haar broer een belangrijke rol vervulde. Deze concerten, gehouden in de Ziggo Dome in Amsterdam en begeleid door de legendarische band van Eric van Tijn, brachten een eerbetoon aan de onvergetelijke hits van hun vader, André Hazes.

Een krachtige stem, veelzijdige artiest

Met haar krachtige stem, authentieke uitstraling en indrukwekkende podiumaanwezigheid weet Roxeanne Hazes keer op keer haar publiek te betoveren. Of het nu gaat om een intiem optreden, een bedrijfsevenement of een groot concert, het inhuren of boeken van Roxeanne Hazes staat garant voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Boeken of een optie plaatsen voor Roxeanne Hazes?

Voor meer informatie over Roxeanne Hazes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roxeanne Hazes

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 40591 mensen

Specificaties van Roxeanne Hazes

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Roxeanne Hazes

In 2007 was Roxeanne één van de kandidaten van het tv-programma ‘So You Wannabe A Popstar’, waar zij uiteindelijk vierde werd. Dit was de start van haar carrière als zangeres. Na het succes van ‘So you Wannabe A Popstar’, kwam haar eerste singel uit. ‘Ik hou van Jou’ (wat zij tijdens de show opdroeg aan haar vader) werd haar eerste hit. 9 weken bleef haar singel in de Top 40 staan. In datzelfde jaar kwam het duettenalbum ‘Samen met Dré’ uit. Hierop zongen verschillende artiesten postume duetten met André Hazes. Het album werd een groot succes en behaalde maar liefst ruim 3 keer de platina-status. Roxeanne zong samen met haar vader op dit album ‘Wees zuinig op mijn meissie’. Dit nummer schreef haar vader in 1996 speciaal voor haar en hij bracht het uit op het album ‘Zonder Zorgen’.

Naast haar zangcarrière heeft Roxeanne al veel andere ervaringen opgedaan zoals o.a. het inspreken van een tekenfilm, schrijven van columns, draaien als DJ en gaf zij, na een klein half jaar les, een onvergetelijke drumsolo tijdens de ‘Holland Zingt Hazes-concerten’ in 2015.

In 2010 kwam het eerste album van Roxeanne en Andre jr. uit. Op dit album ‘Van jou, Voor jou’ zingen Roxeanne en André jr. verschillende liedjes van hun vader in solo en in duetvorm. Het album werd een groot succes in zowel Nederland als België. In België mochten Roxeanne en André jr. hier zelfs een gouden plaat voor in ontvangst nemen.

Een tweede album volgt in 2012, ‘Samen Solo’. Voor dit album hebben zij ook allebei eigen teksten geschreven. ‘Samen Solo’ was voorlopig het laatste album van hen samen. Het album met de ‘dubbele voorkant’ en de titel ‘Samen Solo’ zegt het eigenlijk al:  zij zullen met hun carrières allebei hun eigen weg inslaan. De reden waarom zij voorlopig samen geen albums meer zullen opnemen is dat André jr. en Roxeanne naast broer en zus ook beste vrienden van elkaar zijn, maar zij ook verschillende ambities hebben. Wel treden Roxeanne en André jr. nog regelmatig samen op en blijven dat ook doen.

In het voorjaar van 2013 waren Roxeanne en André jr. te zien als juryleden in het SBS-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen‘. Een zoektocht naar de nieuwe zanger of zangeres van Nederland. In 2015 ging het tweede seizoen van start.

Tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten vervullen Roxeanne en André jr. een belangrijke rol. In 2015 traden (onder begeleiding van de grote band van Eric van Tijn) voor de derde keer een keur aan Nederlandse artiesten op met de grootste Hazes-hits in de Ziggo Dome in Amsterdam.
 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Roxeanne Hazes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Roxeanne Hazes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.