Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel

Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een interactieve attractie voor alle leeftijden

Doe mee met ons super leuke stokkenvangspel. Concentratie en snelheid zijn twee kenmerken waarover je moet beschikken om mee te kunnen doen aan dit spel. Stuk voor stuk laat één van onze begeleiders, d.m.v. een afstandbediening, een stok naar beneden vallen. Ben jij snel genoeg om deze stok op te vangen voordat deze de grond raakt? 

Diverse thema's beschikbaar voor het stokkenvangspel

U kunt dit stokkenvangspel huren met diverse thema's. In plaats van stokken hangen wij dan andere attributen op. Zoals kleine cadeautjes tijdens Sinterklaas en Kerst. Cocosnoten of banenen voor tropische gelegenheden. Bloemen in het voorjaar. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Enkele voorbeelden vindt u in het fotoalbum van het stokkenvangspel. Heeft u zelf een idee in gedachten, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij bekijken of we dit kunnen realiseren.

Stokkenvangspel inclusief cadeautjes

Wij verhuren deze attractie inclusief 250 kleine cadeautjes voor kinderen. Ze ontvangen een cadeautje na deelname aan het spel.

* Het stokkenvangspel dat wij aanbieden is blauw in plaats van rood zoals op de afbeeldingen.

Boeken of een optie plaatsen voor Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel?

Voor meer informatie over Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Nostalgische Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29244 mensen

Specificaties van Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vang 'm Vlug - Stokkenvangspel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.