De Swinging Jazzband - Zomers

De Swinging Jazzband - Zomers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Swinging Jazzband - Zomers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Swinging Jazz werd in 1990 opgericht en staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt.

Het orkest heeft een bijzonder gezellige uitstraling, en het is dus niet verwonderlijk dat dit orkest een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt!
 
Speciaal voor de Zomer hebben de heren hun "Vrolijke Zomerse Outfit" uit de kast gehaald. Met z'n vieren zorgen ze voor gezellig muzikaal entertainment, speciaal gericht op moeders die aanwezig zijn op uw evenement !

Boek ook onze andere looporkesten:

Overige mogelijkheden m.b.t. de Swinging Jazzband zijn

  • Ook te boeken als trio
  • Ook uit te breiden met meerdere muzikanten.
  • Bij te boeken een sousafoonhoes waarop het logo van uw bedrijf of een slogan gedrukt kan worden. Zo loopt onze sousafoonspeler direct reclame voor uw bedrijf.

 

Boeken of een optie plaatsen voor De Swinging Jazzband - Zomers?

Voor meer informatie over De Swinging Jazzband - Zomers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Swinging Jazzband - Zomers

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Dixieland Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19040 mensen

Specificaties van De Swinging Jazzband - Zomers

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Swinging Jazzband - Zomers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Swinging Jazzband - Zomers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.