Het Zingende Telegram

Het Zingende Telegram boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Zingende Telegram.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer er iemand jarig is, of met persioen gaat kun je een boekenbon en bosje bloemen geven, of een super feestelijk, hilarisch zingend telegram!

Het zingende telegram maakt van elke gelegenheid een groot feest

In 20 minuten zetten Erik en Anne de boel op z'n kop met een vrolijk lied, over the top 'candle light' gedicht, beiden begeleid door live muziek! Dan sluiten we af met een interactief gedeelte en een medley van alle verjaardag liedjes (of afscheidsliedjes) in het universum! Het beste van alles: Alles wordt van begin tot eind helemaal persoonlijk geschreven en op maat gemaakt voor het feestvarken.

Hoe wordt het telegram gemaakt?

De jubilaris of jarige wordt in het zonnetje gezet en op de hak genomen aan de hand van persoonlijke informatie die jullie ons in het geniep toesturen. Deze informatie dient ruim 1 week voor datum aangeleverd te zijn, omdat het schrijven wel wat tijd kost.

Boeken of een optie plaatsen voor Het Zingende Telegram?

Voor meer informatie over Het Zingende Telegram kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Zingende Telegram

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31161 mensen

Specificaties van Het Zingende Telegram

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0.19 per km. vanaf Den Bosch (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Het Zingende Telegram

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Zingende Telegram kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.