Martijn Fischer

Martijn Fischer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Martijn Fischer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

André Hazes uit de musical 'Hij Gelooft In Mij'

Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. 'Baantjer', 'Afblijven!', 'Gooische Vrouwen', en 'VRijland' en als zanger Tony Kroeze in de serie 'Bagels & Bubbels'. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten 'Holland Zingt Hazes'.

Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical 'Hij Gelooft In Mij', de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

Sinds begin maart is de 'Film Bloed, Zweet en Tranen' te zien in bioscopen in België en Nederland waarin Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt.

Martijn Fischer is met het repertoire van André Hazes te boeken in verschillende configuraties.

Boeken of een optie plaatsen voor Martijn Fischer?

Voor meer informatie over Martijn Fischer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Martijn Fischer

Deze act is bekeken door 19284 mensen

Specificaties van Martijn Fischer

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Martijn Fischer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Martijn Fischer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.