Martijn Fischer

Martijn Fischer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Martijn Fischer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

André Hazes uit de musical 'Hij Gelooft In Mij'

Op televisie en het witte doek is Martijn te zien in o.a. 'Baantjer', 'Afblijven!', 'Gooische Vrouwen', en 'VRijland' en als zanger Tony Kroeze in de serie 'Bagels & Bubbels'. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten 'Holland Zingt Hazes'.

Sinds 2012 vertolkte Martijn de hoofdrol van André Hazes in de Joop van de Ende musical 'Hij Gelooft In Mij', de succesvolle musical was ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

Sinds begin maart is de 'Film Bloed, Zweet en Tranen' te zien in bioscopen in België en Nederland waarin Martijn samen met actrice Hadewych Minis de hoofdrol speelt.

Martijn Fischer is met het repertoire van André Hazes te boeken in verschillende configuraties.

Boeken of een optie plaatsen voor Martijn Fischer?

Voor meer informatie over Martijn Fischer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Martijn Fischer

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25416 mensen

Specificaties van Martijn Fischer

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 90 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Martijn Fischer

Martijn Fischer is een Nederlandse acteur en zanger die onder andere bekend staat om zijn verschillende vertolkingen van André Hazes. In 1997 studeert hij af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waarna zijn carrière als acteur snel een vlucht neemt.

Zijn entrée op televisie maakte hij in ‘Baantjer’, ‘Afblijven’, ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Vrijland’. Dat Martijn ook geweldig kan zingen, bewees hij nog maar eens als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’. In 2012 kruipt Martijn voor het eerst in de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’ (2012). Hierna zullen nog vele vertolkingen volgen. Hij treedt o.a. op tijdens de kroning op het museumplein en verkoopt twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis, in bioscopen in België en Nederland. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolking van André Hazes. In 2016 tourt Martijn samen met zijn band voor het eerst langs een groot aantal clubs in Nederland met de hits van Hazes. De tour is een daverend succes, waarbij de band speelt voor een groot aantal uitverkochte zalen! Ook krijgt Martijn dit jaar de hoofdrol als Jezus in het populaire ‘The Passion’ in Amersfoort; het muzikale paasevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus.

In 2019 brengt Martijn zijn eigen geschreven nummer ‘Meer van Jou’ uit. Ook tourt hij dit jaar met zijn band langs een groot aantal Nederlandse theaters.

Inmiddels is Martijn Fischer, zowel met als zonder liveband, een graag geziene gast op festivals en feesten. De afgelopen jaren wist hij jong en oud luidkeels mee te laten meezingen op festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross, Parkpop, Festyland, Westerpop, Nijmeegse Vierdaagse, Wish Outdoor, Breda Live en nog veel meer. De hits van Hazes zijn tijdloos en dat blijkt op ieder evenement waar hij optreedt des te meer!

Jouw favoriete artiest boek je via Artiestenbureau JB Productions.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Martijn Fischer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Martijn Fischer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.