Hilversum House Mafia

Hilversum House Mafia boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hilversum House Mafia.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hilversum House Mafia is een project van 3FM DJ’s Domien Verschuuren en Tjitse Leemhuis.

Naast hun radiowerkzaamheden vermaken zij graag het publiek in het land op de beste feestjes.

Natuurlijk een ode aan die drie helden uit Zweden, maar vooral ook een enorme knipoog. Jaren geleden eens bedacht door onze vrienden Bingo Players en daarna nooit meer weg gegaan. En laten we eerlijk zijn: ‘Hilversum House Mafia’ bekt lekkerder dan ‘die twee jongens met die gekke voornamen’. Toch?

Domien presenteert dagelijks van 19 tot 22 uur de avondshow op 3FM waarin hij met de luisteraar op zoek gaat naar de nieuwste tracks en je muzikaal vergezelt in de avonduren.
Tjitse (alias Tjibbe Tjibsma), wie kent ‘m niet? Bekend van dé radiosensatie op je vrijdagavond, Ekstra Weekend. Daarnaast produceert hij het programma MetMichiel.

Draaistijl Hilversum House Mafia

Een optreden van de Hilversum House Mafia betekent de nieuwste hits in een stevige housebeat, sfeer verhogende confettiknallers en één doel: een uitzinnige menigte in de zaal!

Boeken of een optie plaatsen voor Hilversum House Mafia?

Voor meer informatie over Hilversum House Mafia kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hilversum House Mafia

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19374 mensen

Specificaties van Hilversum House Mafia

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Hilversum House Mafia

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hilversum House Mafia kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.