De wereld beroemde Buurman & Buurman hebben een compleet nieuwe kindershow

25/08/2022

De wereld beroemde Buurman & Buurman hebben een compleet nieuwe kindershow. Onder leiding van Klusmaster Jeroen feesten en klussen ze er lustig op los. De Grote Klusshow is vanaf nu ook te boeken voor jouw kinderevenement!

Stream de nieuwe liedjes van Buurman & Buurman met Jeroen via Spotify

Speciaal voor deze minishow zijn er liedjes geschreven en gecomponeerd door Aad Klaris (de man achter de liedjes van o.a. Bassie & Adriaan) en J.M. van den Berg.  Het nummer “Hé, hé gefeliciteerd” zorgt voor een spontaan feest, waarbij iedereen meeklapt en meezingt. 

Voor de finale van De Grote Klusshow is het nummer “A je to, klussen doe je zo” opgenomen in de studio. Dit liedje zit geheid de rest van de dag in je hoofd en zorgt voor een spetterende finale van de show. Na afloop van de minishow is er de mogelijkheid om je helden in het echt te ontmoeten tijdens de Meet and Greet.

De nieuwe kindershow van Buurman & Buurman met Jeroen is vanaf nu te boeken.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Buurman & Buurman - De Grote Klusshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Buurman & Buurman - De Grote Klusshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.