Biografie van Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band

Cees Geluk, de Nederlandse Joe Cocker, raakte na het zien van Joe Cocker in Woodstock (The Movie, 1969) in de ban van deze topartiest. Vanaf dat moment volgde hij zijn carrière nauwlettend en al gauw creëerde hij zijn eigen imitatie: de Joe Cocker act. Eerst nog geheel playback, maar al snel live. Zo werd hij in december 2014 welverdiend tweede in de finale van het SBS programma The Winner Takes It All als beste sound a like.

De Nederlandse Joe Cocker verrast zijn fans met een nauwgezette weergave van de persoonlijkheid, de muzikaliteit en de presentatie van zijn veel te vroeg overleden idool. Bovendien is Cees ook uiterlijk een ware dubbelganger van Joe Cocker, iets dat de fans van de beroemde zanger tijdens zijn concerten, die Cees regelmatig bezocht, vaak in verwarring bracht.

Met zijn succesvolle act is hij een graag geziene gast op de meest uiteenlopende evenementen, prive feesten, in theaters, zalen en kroegen.

Als Cees het podium betreedt staan zelfs de meest verstokte fans van Joe Cocker versteld van de verbluffende gelijkenis en van de perfecte sound en performance van deze talentvolle zanger.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder je keuze.