Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band

Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Joe Undercover is de 8 koppige Joe Cocker Tribute band met als frontman de enige echte 'Dutch Joe Cocker'. 

Menig fan is verbijsterd door diens enorme gelijkenis met de originele Britse zanger.

Samen met een strakke ritmesectie, snerpende gitaarpartijen, meeslepende sax-solo's en de vette soulstemmen van de twee zangeressen zorgt hij voor een geweldige muzikale show! Alle bekende en ook minder bekende nummers van de legendarische rockzanger komen voorbij met verrassende hedendaagse elementen.

Al vele evenementen en festivals in binnen en buitenland hebben zij inmiddels aangedaan

Zoals het Blommenkinders Festival, OERROCK! en RETROPOP! alwaar zij voor een uitzinnig publiek van zo'n 7000 festivalgangers een onvergetelijke 'Joe Cocker show' wisten neer te zetten.
 
Een 'must see' voor de echte Joe Cocker fans en alle andere muziek liefhebbers!

Boeken of een optie plaatsen voor Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band?

Voor meer informatie over Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39827 mensen

Specificaties van Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band

Cees Geluk, de Nederlandse Joe Cocker, raakte na het zien van Joe Cocker in Woodstock (The Movie, 1969) in de ban van deze topartiest. Vanaf dat moment volgde hij zijn carrière nauwlettend en al gauw creëerde hij zijn eigen imitatie: de Joe Cocker act. Eerst nog geheel playback, maar al snel live. Zo werd hij in december 2014 welverdiend tweede in de finale van het SBS programma The Winner Takes It All als beste sound a like.

De Nederlandse Joe Cocker verrast zijn fans met een nauwgezette weergave van de persoonlijkheid, de muzikaliteit en de presentatie van zijn veel te vroeg overleden idool. Bovendien is Cees ook uiterlijk een ware dubbelganger van Joe Cocker, iets dat de fans van de beroemde zanger tijdens zijn concerten, die Cees regelmatig bezocht, vaak in verwarring bracht.

Met zijn succesvolle act is hij een graag geziene gast op de meest uiteenlopende evenementen, prive feesten, in theaters, zalen en kroegen.

Als Cees het podium betreedt staan zelfs de meest verstokte fans van Joe Cocker versteld van de verbluffende gelijkenis en van de perfecte sound en performance van deze talentvolle zanger.

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Joe Undercover - Dutch Joe Cocker Tribute Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.