Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai)

Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai) boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai).

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Marcelino Wunderlich een spraakmakende internationale superartiest

Marcelino Wunderlich is een alter ego van Ruben Nicolai. Wunderlich is de zoon van Klaus Wunderlich, een Duits muzikant.

Het personage ontstond in het BNN-televisieprogramma Ruben vs Katja, waarin Nicolai in verschillende opdrachten strijdt tegen Katja Römer-Schuurman. In aflevering 3, die in het teken stond van Duitsland, moesten de presentatoren een schlager schrijven en zingen. Hun liedjes werden beoordeeld door Dennie Christian. Met het liedje “König Alcohol” verloor Ruben het van Katja.

Marcelino Wunderlich was ook te zien als presentator van het Coen und Sander Fest van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in de Heineken Music Hall op 29 november 2013, en bij Serious Request op 21 december 2013. Op 23 december 2013 kwam het kerstnummer “Bitte Schnee” uit op iTunes, waarvan de opbrengst volledig ten goede kwam aan Serious Request.

Op dit moment is Marcelino Wunderlich iedere week te zien in de hitserie “ De winter voorbij” met o.a. Jan Smit en Nick & Simon.

In April 2015 is de nieuwste single van Marcelino Wunderlich uitgekomen met de titel “Verdammt, ich lieb mich!”.

Boeken of een optie plaatsen voor Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai)?

Voor meer informatie over Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai) kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai)

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 59716 mensen

Specificaties van Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai)

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 700 personen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai)

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marcelino Wunderlich (Ruben Nicolai) kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.