John West en Lange Frans komen met nieuwe Feesthit

06/05/2022

Al jaren is John West een van de meest gestreamde en geboekte Nederlandstalige artiesten. De John West trein dendert onverminderd voort. De polonaise hit ‘Zeker Niet De Laatste’ met zanger Wolter Kroes zet momenteel werkelijk iedere zaal compleet op zijn kop en de volgende knaller is vandaag uitgekomen. Zet John West en Lange Frans samen en je weet één ding zeker, een echte stream- en feesthit is gegarandeerd! Op welk feestje in Nederland je ook komt, de kans dat een van de hitsingles ‘Lekkerding’, ‘Blijf Bij Me’, ‘Alles Wat Ik Wil’ of ‘Wat Een Hete Zomer’ voorbij komt is 100%.

Al meer dan 40 miljoen streams voor John West en Lange Frans

Daarmee wisten de artiesten samen al meer dan 40 miljoen streams te behalen en zagen de liedjes bekroond worden met Platina en Gouden platen. En daar lijkt een volgende aan te komen want de mannen zijn opnieuw de studio ingedoken om een bekend lied uit het verleden in een opvallend hedendaagse feestelijk jasje te stoppen. Dit keer is het, het bekende ‘Rock Your Baby’ van de legendarische George McCrae dat is omgetoverd naar een beuker van een feesthit met de titel… SEXY LADY!

Bekende artiesten boek je makkelijk en snel via Artiestenbureau JB Productions

Boeking of een optie plaatsen voor John West

Voor meer informatie en beschikbaarheid van John West kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.