John West

John West boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van John West.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia.

Met hits als 'Jouw blik', 'Voel je dan niet' en zijn laatste single 'Wit zwart' weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op alle kleine maar ook grote podia gestaan. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de singles 'Lekkerding' en 'Blijf bij mij', duetten welke hij uitbracht met zijn goede vriend en collega Lange Frans. Onlangs gaf John West een uitverkocht concert in het Chassé Theater en op 20 mei aanstaande geven John West en Lange Frans een concert in Poppodium 013 in Tilburg. 

John West onderscheidt zich als zanger door  het repertoire dat hij zingt en de zekere stijl en klasse die hij heeft.

Zijn herkenbare stem maakt dat zijn fanschare nog steeds blijft groeien. In 2012 was John West speciale gast bij Toppers In Concert, waar hij in totaal voor 200.000 mensen heeft gezongen. In 2015 schopte hij het tot de finale van de SBS-show Bloed, Zweet En Tranen. 

Boeken of een optie plaatsen voor John West?

Voor meer informatie over John West kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor John West

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 59451 mensen

Specificaties van John West

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor John West

Voor meer informatie en beschikbaarheid van John West kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.