DJ Rudi Feral

DJ Rudi Feral boeken of inhuren? | JB Productions van Hees fotografie

DJ Rudi Feral boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Rudi Feral.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Rudi Feral is de nieuwe dj naam van acteur, presentator en dj Ruud
Feltkamp
. Ruud, in 1989 geboren te Amsterdam, heeft de muzikale genen van de Feltkamp familie. Zijn liefde voor muziek  zat er al bij de geboorte in.

Ruud Feltkamp komt uit muzikale familie

Zijn opa was een bekende dwarsfluitist en componist evanals zijn oma. Op jonge leeftijd begon Ruud een Bugel te bespelen en later ging hij over op drummen. Zijn liefde voor het dj’en begon rond 2006. Een professionele dj set werd aangeschaft en een dj booth geplaatst in de huiskamer. Elke vrije minuut was Ruud achter de draaitafels te vinden, in huis, maar ook in heel Nederland. Al jaren draait Ruud in clubs en discotheken in de weekenden in Nederland en voornamelijk in de zomer in het buitenland.

Muziekstijl DJ Rudi Feral

Zijn muziekstijl laat zich het beste omschrijven als EDM met house en rave invloeden, in zijn sets zitten veel originele live mashups.  Waar Ruud Feltkamp eerst onder zijn eigen naam DJ was, kiest hij ervoor om, gelijk met het uitbrengen van zijn eerste single, verder te gaan onder de naam Rudi Feral.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Rudi Feral?

Voor meer informatie over DJ Rudi Feral kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Rudi Feral

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26608 mensen

Specificaties van DJ Rudi Feral

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten, 1 x 90 minuten, 1 x 90 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Rudi Feral

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Rudi Feral kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.