Hallo Hallo

Hallo Hallo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hallo Hallo.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nederlandstalig repertoire. Raggae op de banjo. Rock & Roll op de accordeon. Easy tune op de bas. Alles is mogelijk, bij Trio Hallo Hallo.

U kent ze wel:. Die feesten waar je nou net dat stukje vermaak mist, dat nodig is om het feest tot een feest te maken, die vergaderingen waar ze na twee uur sufgepraat zijn en nóg twee uur moeten, of diners waar iedereen elkaar minzaam toelacht tijdens de tweede herkauwronde. Een aantal sociaal bewogen heren heeft zich dit maatschappelijk probleem aangetrokken, hetgeen geresulteerd heeft in: Hallo Hallo. Belachelijk Nederlandstalig repertoire uit eigen tuin. Reggae op banjo, rock & roll op accordeon, easy tune op bas, maakt allemaal niet uit, Hallo, Hallo speelt het. Alles op oorvriendelijk niveau (versterkt of onversterkt).

Hallo Hallo is  overal inzetbaar (op, naast of onder het podium). Een tekst, speciaal voor de gelegenheid. Geen probleem, komt voor elkaar. Als u dan ook nog bedenkt dat de heren hun sporen al ruimschoots hebben verdiend bij de groep de Pinheads én niet te vergeten Trio de Janeiro, dan kunt u op uw vingers natellen dat het niet bij zingen alleen blijft.

Boeken of een optie plaatsen voor Hallo Hallo?

Voor meer informatie over Hallo Hallo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hallo Hallo

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21486 mensen

Specificaties van Hallo Hallo

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Hallo Hallo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hallo Hallo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.