Podium - Diverse Afmetingen

Podium - Diverse Afmetingen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Podium - Diverse Afmetingen.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Soms zijn er evenementen waarbij u het prettiger vindt wanneer het kinderprogramma, de presentator, een spelshow of band wat beter in het zicht van uw gasten staat. Hiervoor kunt u heel gemakkelijk een podium laten plaatsen. Zo is het entertainmentprogramma prima te zien voor al uw gasten.

Voor een podium bent u bij JB Productions aan het juiste adres. Onze tafels zijn gekeurd en hebben insteekpoten waardoor ze erg stabiel en veilig zijn (tot 1000 kg belastbaar en wegen zelf slechts 34 kg).

Specificaties podia

  • Onze tafels kunnen gebruikt worden op 2 hoogtes, namelijk 40 cm en 80 cm.
  • Alle podia worden keurig afgerokt.
  • Indien gewenst dan kan tegen meerprijs het podium voorzien worden van tapijttegels.

De prijs van de podia is op aanvraag. Dit gaat per m2. Wanneer u ons doorgeeft wat de afmetingen van het podium moeten zijn, kunnen wij u zo een prijs doorgeven.

Boeken of een optie plaatsen voor Podium - Diverse Afmetingen?

Voor meer informatie over Podium - Diverse Afmetingen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Podium - Diverse Afmetingen

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Podiumwagens, Mobiele Theaters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19829 mensen

Specificaties van Podium - Diverse Afmetingen

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Podium - Diverse Afmetingen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Podium - Diverse Afmetingen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.