Compleet Overdekt Podium

Compleet Overdekt Podium boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Compleet Overdekt Podium.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit podium heeft een vloeroppervlakte van 30 m² (breedte 6,80 m / diepte 4,25 m) en een vloerhoogte die gesteld kan worden tussen de 1,00 m en 1,30 m.
 

Snel opgebouwd, compleet en perfect qua afmetingen

Dit podium is mede door de kleine/snelle bouw daarom zeer geschikt voor alle evenementen.

Het podium heeft een vloeroppervlakte van 30 m² en een vloerhoogte die gesteld kan worden tussen de 1,00 m en 1,30 m.
De dakconstructie  geeft voldoende mogelijkheden om geluid en/of licht op te hangen (totaal over het dak verdeeld maximaal 350 kg).
Het podium heeft ideale mogelijkheden voor reclame-uitingen d.m.v. banners, gaasdoek, spandoeken, etc.

Indien gewenst kan het podium 30 zelfs helemaal gestyled worden zodat het podium de uitstraling kan krijgen die past bij uw evenement en/of bedrijf. Het podium is aan de zij- en achterkant afgewerkt met zwart windgaas, afgerokt met zwart bizonyl en toegankelijk via een stevige aluminium trap.

Het podium heeft een TÜV keuring en voldoet verder aan alle regelgeving betreffende ‘mobiele’ podia. Tevens is het volledig goedgekeurd om zonder enige verankering aan de grond geplaatst te worden tot windkracht 7.


Indien het noodzakelijk is voor het aanvragen van een vergunning kunnen wij een  gedetailleerde bouwtekening aanleveren.

Boek snel dit ideale podium

Ben je opzoek naar een overdekt podium dat binnen een mum van tijd opgebouwd staat en wat goede afmetingen heeft? Dan raden wij u dit podium aan.

Boeken of een optie plaatsen voor Compleet Overdekt Podium?

Voor meer informatie over Compleet Overdekt Podium kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Compleet Overdekt Podium

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Podiumwagens, Mobiele Theaters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23456 mensen

Specificaties van Compleet Overdekt Podium

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Compleet Overdekt Podium

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Compleet Overdekt Podium kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.