Compleet Overdekt Podium

Compleet Overdekt Podium boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Compleet Overdekt Podium.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ideaal voor winkelcentra is dit complete overdekte podium. Je bent direct in één keer klaar, wanneer je dit podium in het winkelcentrum plaatst.

Snel opgebouwd, compleet en perfect qua afmetingen

Het podium is een grote aanhangwagen die opengeklapt wordt. Eenmaal compleet opgebouwd heeft het de afmetingen van 5.30 mtr. breed en 5 mtr. diep. Tevens is het podium standaard voorzien van licht. 

Boek snel dit ideale podium

Ben je opzoek naar een overdekt podium dat binnen een mum van tijd opgebouwd staat, wat goede afmetingen heeft en ook nog eens standaard voorzien is van licht? Dan raden wij u dit podium aan.

Boeken of een optie plaatsen voor Compleet Overdekt Podium?

Voor meer informatie over Compleet Overdekt Podium kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Compleet Overdekt Podium

Deze act is bekeken door 18316 mensen

Specificaties van Compleet Overdekt Podium

  • Tijdsduur: 1 dag (maximaal 6 uur)
  • Licht: inclusief podiumlicht
  • Reiskosten: prijs op aanvraag

Boeking of een optie plaatsen voor Compleet Overdekt Podium

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Compleet Overdekt Podium kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.