BoysRBack -Boyband

BoysRBack -Boyband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van BoysRBack -Boyband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Terug naar de Boyband Classics van de 90's met een indrukwekkende dance show! BoysRBack is een act die je de boyband-periode laat herbeleven. Alle favoriete boybands van vroeger en nu komen voorbij, precies zoals ze waren maar met een frisse upgrade qua look, dans en show!

Alle bekende Boybands komen voorbij

Zeker weten dat je ze allemaal kent. De hits uit de jaren 90 van de Backstreet Boys, Justin´s ´NSYNC, Five en Ultimate Kaos, alles vliegt je om de oren in 30 minuten. Sing along girls!

Boeken of een optie plaatsen voor BoysRBack -Boyband?

Voor meer informatie over BoysRBack -Boyband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor BoysRBack -Boyband

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28762 mensen

Specificaties van BoysRBack -Boyband

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor BoysRBack -Boyband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van BoysRBack -Boyband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.