Manicure op locatie

Manicure op locatie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Manicure op locatie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze nagelstylistes zorgen voor prachtig verzorgde nagels

Om uw gasten lekker te laten verwennen hebben wij de manicurestand zowel een verwennerij voor de dames als voor de heren.
Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling.
In een kort tijdsbestek zorgen onze ervaren nagelstylistes voor de ultieme verzorging van de nagels. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie.  Desgewenst kunnen de nagels tot slot in een mooie kleur gelakt worden.

Boeken of een optie plaatsen voor Manicure op locatie?

Voor meer informatie over Manicure op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Manicure op locatie

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beauty Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19023 mensen

Specificaties van Manicure op locatie

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: vanaf 16 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,50 per km vanaf Badhoevedorp (v.v)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Manicure op locatie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Manicure op locatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.