Paraffine Sensatie

Paraffine Sensatie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paraffine Sensatie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een heerlijke behandeling voor de handen met paraffinewax.

Deze behandeling heeft een hydraterende werking met een direct zichtbaar resultaat en werkt tot diep in de huid. De handen worden voorbereid met een korte ontspannende crème massage. Vervolgens worden de handen een aantal keren kort achter elkaar in de bak met verwarmde paraffine gedompeld. Wanneer u met uw handen uit de paraffinebak komt, stolt de paraffine.

De handen worden nu afgedekt met plastic folie en badstof handschoenen. Doordat de paraffine de handen volledig afsluit, neemt de doorbloeding in de huid toe, zodat de werkstoffen uit het handverzorgende product goed opgenomen worden.
Nadat de paraffine is verwijderd, worden uw handen door onze ervaren specialisten nog eens heerlijk gemasseerd met een verzorgende crème

Verwennerij voor u en uw handen op locatie

Na deze beautybehandeling bent u verzekerd van verzorgde en lekker geurende streelzachte handen. Deze behandeling is voor zowel mannen als vrouwen.

Boeken of een optie plaatsen voor Paraffine Sensatie?

Voor meer informatie over Paraffine Sensatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paraffine Sensatie

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Beauty Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24679 mensen

Specificaties van Paraffine Sensatie

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: vanaf 16 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,50 per km vanaf Badhoevedorp (v.v)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Paraffine Sensatie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paraffine Sensatie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.