De Levende Tafel

De Levende Tafel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Levende Tafel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De naam zegt het al, deze tafel leeft.

Deze levende tafel wordt ingezet bij het warm, koud, of dessert buffet. De borden voor het buffet staan op deze tafel en haar begeleidende serveerster staat er achter. Net op het moment dat een nietsvermoedende gast een bord wil pakken om er mee naar het buffet te gaan, komt er een gehandschoende  hand omhoog uit de tafel om het gewenste bord aan te reiken.

U kunt zich de reactie waarschijnlijk wel voorstellen. De tafel kroelt, kietelt en maakt het de serveerster behoorlijk lastig.
 

Boeken of een optie plaatsen voor De Levende Tafel?

Voor meer informatie over De Levende Tafel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Levende Tafel

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24099 mensen

Specificaties van De Levende Tafel

  • Tijdsduur: Aanwezigheid van max. 3 uur waarbinnen zich de verschillende elementen van de act zich afspelen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Levende Tafel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Levende Tafel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.