Look a Like André van Duin - Meneer Wijdbeens

Look a Like André van Duin - Meneer Wijdbeens boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Look a Like André van Duin - Meneer Wijdbeens.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Imiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is Bart gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek André van Duin en diens typetje meneer Jan Wijdbeens.

Imitator Bart zet een perfecte imitatie neer van André van Duin’s creatie Wijdbeens Report. Met de typische André van Duin humor zal Bart als Wijdbeens uw evenement als reality verslaggever verslaan.

Waar zet jij Meneer Wijdbeens voor in?

Uiteraard als reality verslaggever op uw evenement, maar ook voor het maken van bedrijfsfilmpjes is dit uitermate geschikt. Op een humoristische wijze neemt Wijdbeens uw bedrijf onder de loep. Eigenlijk is Jan Wijdbeens met zijn Wijdbeens Report overal inzetbaar. Overal waar iets gebeurd is Wijdbeens van de partij en... een graag gezien gast.

Extra bij te boeken

Professionele cameraman / regisseur
 • Opname bij bijv. receptie, speech in feest zaal, zang optredens, feest publiek (niet tot het eind van de avond noodzakelijk), interviews met wijdbeens report.
 • 1 postproductie dag (monteren)
 • Het eindproduct wordt een (compilatie) film op DVD 
 • master DVD
 • 1 cameraman
 • Onder de werkzaamheden vallen: regisseren, filmen, editen en het afleveren op twee master DVDs. 

Montage tot professionele film

De mogelijkheid bestaat dat er van de (feest)registratie een professionele film wordt gemaakt.  Afhankelijk van uw wensen maken wij een ‘trendy’ clip of een attractieve film met alle hoogtepunten van het evenement. Er zijn verschillende manieren van editing, de afwerking van een film kost veel tijd maar brengt een veel mooier resultaat. Denk hierbij aan het extra gebruik van filters, het gebruik van beter uitgewerkte titels en de mogelijkheid tot het gebruik van special effecten. Elk shot kan apart gefilterd en tot de milliseconde op maat gepast worden. Deze methode haalt het beste uit filmopnames met als resultaat een maximale kleurbewerking en kwaliteit in effecten.
 • Montage o.l.v. professionele regisseur
 • Incl. modernste software & hardware tools.
 • 5 postproductie dagen (editen)
Informeer naar de mogelijkheden.

Welke André van Duin typetjes zijn nog meer in te huren?

Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’. Naast meneer Wijdbeens, imiteert Bart ook Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’ 

Boeken of een optie plaatsen voor Look a Like André van Duin - Meneer Wijdbeens?

Voor meer informatie over Look a Like André van Duin - Meneer Wijdbeens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Look a Like André van Duin - Meneer Wijdbeens

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33339 mensen

Specificaties van Look a Like André van Duin - Meneer Wijdbeens

 • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Look a Like André van Duin - Meneer Wijdbeens

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Look a Like André van Duin - Meneer Wijdbeens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.