Marianne Weber en John de Bever

Marianne Weber en John de Bever boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marianne Weber en John de Bever.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met Marianne Weber en John de Bever is Nederland is een gloednieuw zangduo rijker. De vertolkers van het Nederlandse levenslied, Marianne Weber & John de Bever. Eerder brachten ze al een single uit en vanaf heden zijn ze ook samen te boeken.

Marianne Weber en John de Bever 'Denk Nog Een Keer Aan Mij'

Al hun gehele carrière dragen Marianne Weber & John de Bever het levenslied een zeer warm hart toe. Dit resulteerde in samenwerking en een prachtig duet: 'Denk Nog Een Keer Aan Miij'.

'Denk Nog Een Keer Aan Mij' heeft door het volkse karakter en een weergaloze samenwerking álles in zich om een ware publiekshit te worden. De single is inmiddels al bekroond tot Paradeplaat bij Sterren.nl en Hollandse Nieuwe bij Radio NL & Tv Oranje.

Een meeslepende melodie, vergezeld van een tekst die uit het leven is gegrepen. Gezongen vol overgave. En met passie. Dát is ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’.

Boeken of een optie plaatsen voor Marianne Weber en John de Bever?

Voor meer informatie over Marianne Weber en John de Bever kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marianne Weber en John de Bever

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30847 mensen

Specificaties van Marianne Weber en John de Bever

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Marianne Weber en John de Bever

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marianne Weber en John de Bever kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.