Biografie van Bob East Showband

Wereldorkest!

Met trots zeggen de leden van Bob East Show Banddat ze met elkaar de wereld wel gezien hebben. Al jaren staat dit top show-en begeleidingsorkest in hoog aanzien, niet alleen in Europa, maar ook ver daarbuiten! In Azië en Amerika bleken ook fans te zijn die het orkest over lieten komen voor mooie feesten!

Live!

Deze zo ervaren multi-instrumentalisten laten in een visueel zeer aantrekkelijk optreden hun uitzonderlijke kwaliteiten zien. Voor een groot, maar ook klein publiek. Belangrijk om te vermelden is dat alles live gespeeld en gezongen wordt. Niets komt van tape, cd, of uit de computer!

Eigen sound!

Het succes van het orkest is te danken aan het eigen geluid dat de leden gezamenlijk creëren, waarbij ze zelfgeschreven arrangementen op bekende wereldhits ten gehore brengen. Met dit vakmanschap en hun zichtbaar enthousiasme streven zij naar perfectie. De Bob East Show Band is continu bezig om het veelzijdige en vaak verrassende repertoire te vernieuwen (steeds met de laatste hits!), waarbij speciale aandacht voor het fantastische showblok van 45 minuten! Met hun doortastende optreden raken zij moeiteloos de juiste snaar bij de opdrachtgever en vinden altijd de juiste toon voor een enthousiast publiek.

Verschillende formaties

De Bob East Showband is te boeken in verschillende bezettingen. Standaard komen ze met een negenmansformatie. Daarnaast is er de BXL bezetting, waarin ze komen met twee extra blazers voor een spetterende blazerssectie of met drie zangeressen en een zanger. Een combinatie van beide zou het geheel compleet maken.De zanger en zangeressen fungeren niet alleen als backingvocals voor de te begeleiden gastartiest, maar ook als kwartet en individueel brengen zij vol enthousiasme hun zangkwaliteiten ten gehore. 

De Bob East Showband!

Uw juiste keuze voor een muzikaal succesvol evenement.