Bob East Showband

Bob East Showband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bob East Showband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nederlands bekendste band is weer te boeken

Dé Band, bekend om hun ongeëvenaarde en roemruchte 'Show Time' performances, Artiestenbegeleiding van o.a. internationale artiesten, Radio & TV optredens, maar vooral om hun professionele eigen sound & show, is met de smaakmakers van de originele bezetting weer te boeken.

Het succesvolle optreden in 2014 met 'The man of Soul' eddie Floyd en Otis Redding III is het startsein geweest om de Bob East Show Band weer te presenteren aan het publiek.

100% Live! Top Entertainment.

Diverse mogelijkheden informeer hiernaar.

Boeken of een optie plaatsen voor Bob East Showband?

Voor meer informatie over Bob East Showband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bob East Showband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33382 mensen

Specificaties van Bob East Showband

  • Tijdsduur: 4 sets van 30-45 minuten
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 12 muzikanten en 4 zangers
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Bob East Showband

Wereldorkest!

Met trots zeggen de leden van Bob East Show Banddat ze met elkaar de wereld wel gezien hebben. Al jaren staat dit top show-en begeleidingsorkest in hoog aanzien, niet alleen in Europa, maar ook ver daarbuiten! In Azië en Amerika bleken ook fans te zijn die het orkest over lieten komen voor mooie feesten!

Live!

Deze zo ervaren multi-instrumentalisten laten in een visueel zeer aantrekkelijk optreden hun uitzonderlijke kwaliteiten zien. Voor een groot, maar ook klein publiek. Belangrijk om te vermelden is dat alles live gespeeld en gezongen wordt. Niets komt van tape, cd, of uit de computer!

Eigen sound!

Het succes van het orkest is te danken aan het eigen geluid dat de leden gezamenlijk creëren, waarbij ze zelfgeschreven arrangementen op bekende wereldhits ten gehore brengen. Met dit vakmanschap en hun zichtbaar enthousiasme streven zij naar perfectie. De Bob East Show Band is continu bezig om het veelzijdige en vaak verrassende repertoire te vernieuwen (steeds met de laatste hits!), waarbij speciale aandacht voor het fantastische showblok van 45 minuten! Met hun doortastende optreden raken zij moeiteloos de juiste snaar bij de opdrachtgever en vinden altijd de juiste toon voor een enthousiast publiek.

Verschillende formaties

De Bob East Showband is te boeken in verschillende bezettingen. Standaard komen ze met een negenmansformatie. Daarnaast is er de BXL bezetting, waarin ze komen met twee extra blazers voor een spetterende blazerssectie of met drie zangeressen en een zanger. Een combinatie van beide zou het geheel compleet maken.De zanger en zangeressen fungeren niet alleen als backingvocals voor de te begeleiden gastartiest, maar ook als kwartet en individueel brengen zij vol enthousiasme hun zangkwaliteiten ten gehore. 

De Bob East Showband!

Uw juiste keuze voor een muzikaal succesvol evenement.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Bob East Showband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bob East Showband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.