Dakkeraf

Dakkeraf boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dakkeraf.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Niet zomaar een Band ...

Van Nederpop naar Rock, hits van nu en nog veel meer. Bij Dakkeraf gaat altijd het dak er af!

Drie mannen op het podium, drie instrumenten en drie stemmen; genoeg voor een dijk van een geluid. Vanaf de eerste minuut is het feest, de beuk erin en gaan!!

Dakkeraf werkt “aanstekelijk” wordt vaak gezegd want iedereen doet mee met de bekende nummers die op zijn Dakkerafs worden gebracht. Vol energie, humor en samen met het publiek wordt elke show van Dakkeraf dan ook een knaller om niet snel te vergeten.

Dakkeraf is tevens bekend van verschillende top 100 noteringen met eigen nummers en vele radio- en tv-optredens, o.a. bij “Life 4 You” en “Hart voor Muziek” op tv en de “Gielmobiel” op 3Fm.

Eén aandachtspunt: herstelwerkzaamheden aan dakconstructies worden niet vergoed. Ondanks jarenlange ervaring door het hele land kan Dakkeraf hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Wel voor het voorwerk, want het dak gaat er hoe dan ook af!

Boeken of een optie plaatsen voor Dakkeraf?

Voor meer informatie over Dakkeraf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dakkeraf

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Trio's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33857 mensen

Specificaties van Dakkeraf

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Begeleiding: 3 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Dakkeraf

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dakkeraf kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.