RockFrogs - Rockconcert

RockFrogs - Rockconcert boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van RockFrogs - Rockconcert.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De RockFrogs is de populairste tienerrockgroep van de hele kikkerwereld. Hun songs ‘Ro-ro-RockFrogs’ en ‘Lekker Rocken’ staan al maandenlang hoog genoteerd in de KikTop3. En nu gaan ze op tournee!

Lekker rocken met de RockFrogs! Spring je mee? 

Coole kikker Rocky is de leider van de band en speelt gitaar. De knappe zangeres Boney heeft een geweldige stem. Slimme Blacky swingt met de basgitaar en haar kikkerbillen. De kleine driftkikker Ramyo op drums maakt de band compleet. 

Samen maken ze van ieder concert een spectaculaire rockshow en jumpen ze het dak eraf. Kun jij niet stilzitten als je muziek hoort? Houd je van avontuur en loltrappen? Kom naar het concert van de RockFrogs! 

Boeken of een optie plaatsen voor RockFrogs - Rockconcert?

Voor meer informatie over RockFrogs - Rockconcert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor RockFrogs - Rockconcert

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Jeugdshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30205 mensen

Specificaties van RockFrogs - Rockconcert

  • Tijdsduur: 1 x 30 min. + meet & greet
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Leeftijd: Kinderen van 4 tot 12 jaar.
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor RockFrogs - Rockconcert

Voor meer informatie en beschikbaarheid van RockFrogs - Rockconcert kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.