DJ Menno de Boer - Radio 538

DJ Menno de Boer - Radio 538 boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Menno de Boer - Radio 538.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Menno de Boer - Muzikale Kameleon, DJ en Presentator

Muziek en Menno de Boer zijn z’n hele leven al één. Dat hoor je in zijn eigen nieuwe radioshow op Radio 538, maandag- tot en met donderdagavond tussen 19:00 en 21;00. Maar als je regelmatig in een club of op een festival staat, weet je dat Menno al jaren garant staat voor een overtuigende stage-performance. Als een muzikale kameleon past hij zich naadloos aan het publiek en is geen stijl te gek. Maar ook als presentator staat hij met zijn jarenlange ervaring en energieke performance z’n mannetje.

Naast Radio DJ - Ook Internationale DJ op Festivals

De afgelopen jaren heeft Menno de Boer z’n territorium uitgebreid tot ver buiten Nederland. Hij draaide in de vakantie-hotspots van jong Nederland in Portugal, Spanje, Griekenland en Bulgarije maar zelfs ver daarbuiten, waaronder Mexico. Ook staat hij regelmatig geprogrammeerd op festivals in Nederland. Daarnaast is Menno de Boer sinds 2013 vaste recensent voor het toonaangevende DJ Mag-tijdschrift, waar hij maandelijks de nieuwste electro-releases onder de loep neemt.

Menno de Boer, geen standaard DJ

Wil je een radio DJ die domweg foute plaatjes doorstart? Boek dan vooral niet Menno. Wil je een DJ die met de nieuwste tracks, eigen mash ups, gekke uitstapjes en de grootste hits in 1 kolkende mix je publiek opzweept? Dan weet je wat te doen!

Nieuw! Boek Menno de Boer nu samen met zijn collega DJ Martijn Kolkman (Q-Music) met hun nieuwe concept Mannetjes van de Radio.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Menno de Boer - Radio 538?

Voor meer informatie over DJ Menno de Boer - Radio 538 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Menno de Boer - Radio 538

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20642 mensen

Specificaties van DJ Menno de Boer - Radio 538

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Menno de Boer - Radio 538

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Menno de Boer - Radio 538 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.